News

(Română) Alegeri prezidențiale în noiembrie. Fii informat!

România își alege președintele pe 2 noiembrie 2014. AEP vă pune la dispozițiile toate informațiile necesare privind calendarul și prevederile legale care reglementează scrutinul prezidențial.

CITEȘTE MAI MULT
 

(Română) Comisia Europeană are un nou președinte: Jean-Claude Junker

Parlamentul European a ales marți, 15 iulie 2014, cu o majoritate de 422 de voturi, noul președinte al Comisiei Europene. Astfel, Jean-Claude Junker va ocupa funcția de președinte pentru următorii cinci ani.

CITEȘTE MAI MULT
 

(Română) AEP lansează al șaselea număr al revistei „Expert Electoral”

AEP anunță apariția celui de-al șaselea număr al revistei „Expert electoral”. Printre articolele publicate puteți regăsi analize ale impactului alegerilor din anul 2014 și comportamentele sociale din ...

CITEȘTE MAI MULT
 

(Română) AEP: Raport de informare publică – 2013

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a asigurat în anul 2013 informarea şi comunicarea coerentă cu cetăţenii, organizaţiile neguvernamentale şi mass-media oferind informaţii din oficiu sau la cerere.

CITEȘTE MAI MULT
 

Decizii și hotărâri privind acreditarea observatorilor interni și mass-media

AEP informează că Biroul Electoral Central a adoptat Decizia privind procedura de acreditare a observatorilor interni și a reprezentanților interni ai mass-media la alegerile pentru membrii din ...

CITEȘTE MAI MULT
 

Președintele AEP a primit vizita Secretarului General al Comunității Democrațiilor

În cadrul discuțiilor au fost abordate teme de actualitate legate de activitatea Autorității Electorale Permanente în domeniul proceselor electorale și al promovării democrației din România.

CITEȘTE MAI MULT
 

 

Campania “Ambasador de România Europeană