Comunicat de presăComunicat de presă privind contribuțiile pentru campania electorală declarate și înregistrate la AEP de către mandatarii financiari ai competitorilor electorali participanți la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

privind contribuțiile pentru campania electorală declarate și înregistrate la AEP de către mandatarii financiari ai competitorilor electorali participanți la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

 

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că mandatarii financiari ai competitorilor electorali participanți la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016 au declarat și înregistrat la AEP contribuții pentru campania electorală în valoare totală de 32.731.386,41 lei.

Precizăm că, potrivit art. 28 alin. (11) din Legea nr. 334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, contribuţiile candidaţilor pentru campania electorală pot fi folosite numai după data declarării acestora la Autoritatea Electorală Permanentă.

În Anexa nr. 1 găsiți valoarea contribuțiilor pentru campania electorală înregistrate de mandatarii financiari ai partidelor politice, alianțelor politice și organizațiilor cetățenilor aparținând minorităților naționale, înregistrate la sediul central al AEP până la data de 1 decembrie 2016.

În Anexa nr. 2 găsiți valoarea contribuțiilor pentru campania electorală declarate și înregistrate la sediul central al AEP, până la data de 1 decembrie 2016, de către mandatarii financiari ai candidaților independenți.

 

Direcția comunicare și relații externe

03.12.2016

Alte articole: