Galerie video

AEP – Finanțare campanie electorală, alegeri locale 2016

Sistemul informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal (SIMPV)

AEP – Procedura de votare I, alegeri locale 2016

AEP – Procedura de votare I, alegeri locale 2016

Clip informativ – vot în străinătate prin corespondență (long version)

Clip informativ – campanie recrutare operatori de calculator pentru secțiile de votare!

Clip (long version) cu procedurile de vot pentru cetățenii românii cu domiciliul sau reședința în străinătate.

Clip (short version) cu procedurile de vot pentru cetățenii românii cu domiciliul sau reședința în străinătate.

Cea de-a 23-a Conferință anuală a Asociației Oficialilor Electorali Europeni

Evenimentul a reunit la București aproape 200 de oficiali electorali și reprezentanți ai unor prestigioase instituții internaționale din domeniul electoral.

Campania „Ambasador de România Europeană

Autoritatea Electorală Permanentă are misiunea de a asigura organizarea şi desfăşurarea alegerilor şi a referendumurilor, precum şi controlul finanţării activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale, cu respectarea Constituţiei, a legii şi a standardelor internaţionale în materie. Campania „AMBASADOR DE ROMÂNIA EUROPEANĂ” a fost elaborată cu scopul de a conștientiza cetățenii despre felul în care funcționează Parlamentul European, despre importanța acestuia pentru Uniunea Europeană, dar și despre dreptul și responsabilitatea pe care o are fiecare român de a alege de cine este reprezentat. Autoritatea Electorală Permanentă a ales acest concept pentru a evidenția faptul că așa cum un ambasador este un trimis oficial care își asumă apărarea intereselor statului de proveniență și ale concetățenilor în relațiile internaționale, parlamentarii europeni devin reprezentați ai statelor Uniunii Europene. Astfel, împreună cu ambasadorii Belgiei, Germaniei, Austriei, Cehiei, Slovaciei și Olandei, Autoritatea Electorală Permanentă a dezvoltat o campanie prin care transmite tuturor cetățenilor europeni îndemnul la implicare prin exercitarea democrației, respectiv prin prezența la urne.

Participarea preşedintelui AEP, doamna Ana Maria Pătru, la reuniunea Comitetului Executiv al Asociaţiei Mondiale a Organismelor Electorale, 1 – 4 aprilie 2014, Incheon, Republica Coreea

Reuniunea Inaugurală a Asociației Mondiale a Organismelor Electorale (A-WEB) și cea de-a 6-a Conferință GEO (Global Elections Organization)

Participarea Autorității Electorale Permanente la Reuniunea Inaugurală a Asociației Mondiale a Organismelor Electorale (A-WEB) și cea de-a 6-a Conferință GEO (Global Elections Organization)