Comunicat de presă referitor la proiectul de hotărâre a Autorității Electorale Permanente privind aprobarea procedurii de acreditare la alegerile din data de 9 iunie 2024Comunicat de presă referitor la proiectul de hotărâre a Autorității Electorale Permanente privind aprobarea procedurii de acreditare la alegerile din data de 9 iunie 2024


În temeiul art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administraţia publică, republicată, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) aduce la cunoștința publicului proiectul de hotărâre a Autorității Electorale Permanente privind aprobarea procedurii de acreditare, a modelelor documentelor de acreditare şi a modelelor ecusoanelor persoanelor acreditate la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 și la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024.

Proiectul de act normativ a fost publicat la data de 26 martie 2024 pe website-ul www.roaep.ro și poate fi consultat la secțiunea Legislaţie electorală – Transparență decizională.

Observaţiile şi propunerile privind proiectul de act normativ menţionat pot fi transmise la adresa de e-mail legislatie@roaep.ro până la data de 08.04.2024.

Totodată, precizăm că, la secțiunea Legislaţie electorală – Transparență decizională a fost publicat, în data de 25 martie 2024, proiectul de hotărâre a Autorității Electorale Permanente pentru aprobarea Procedurii de monitorizare video a localurilor secțiilor de votare din străinătate la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024.

Observaţiile şi propunerile privind proiectul de act normativ menţionat pot fi transmise la adresa de e-mail legislatie@roaep.ro până la data de 05.04.2024.


Direcția comunicare

26.03.2024

Alte articole: