Comunicat de presă referitor la adoptarea Hotărârii Autorității Electorale Permanente nr. 10/2020 privind numerotarea secțiilor de votare organizate pe teritoriul RomânieiComunicat de presă referitor la adoptarea Hotărârii Autorității Electorale Permanente nr. 10/2020 privind numerotarea secțiilor de votare organizate pe teritoriul României

 

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează ca a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, Hotărârea Autorității Electorale Permanente nr. 10/2020 privind numerotarea secțiilor de votare organizate pe teritoriul României cu ocazia alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020.

Anexa acestui act normativ, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 848 bis din 16 septembrie 2020, include forma finală a numerotării, precum și sediile celor 18.794 de secții de votare organizate la nivel național.

Precizăm că, potrivit prevederilor legale în vigoare, după data aducerii la cunoștință publică a delimitării, numerotării și sediilor secțiilor de votare, schimbarea sediului unei secții de votare, cu mai puţin de 30 de zile înaintea datei votării, se poate realiza numai în cazuri de forţă majoră.

Numerotarea și lista secțiilor de votare poate fi consultată pe site-ul www.roaep.ro la secțiunea Management Electoral/Geografie electorală/Registrul secțiilor de votare și poate fi accesată la următorul link: https://www.roaep.ro/management-electoral/geografie-electorala/registrul-sectiilor-de-votare

 

Direcția comunicare

16.09.2020

Alte articole: