Comunicat de presă privind semnarea acordului de parteneriat dintre Autoritatea Electorală Permanentă și Uniunea Studenților din RomâniaComunicat de presă privind semnarea acordului de parteneriat dintre Autoritatea Electorală Permanentă și Uniunea Studenților din România

       

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a încheiat astăzi, 18 august 2020, un acord de parteneriat cu Uniunea Studenților din România. Acordul a fost semnat la sediul Autorității de către președintele AEP, Constantin-Florin Mitulețu-Buică și Alexandru Vasile, președintele Uniunii Studenților din România.

Principalele prevederi ale acordului vizează realizarea de acțiuni comune, consultări și grupuri de lucru în vederea promovării reciproce în interesul tuturor studenților români atât din țară, cât și din străinătate.

Cele două părți semnatare și-au luat angajamentul să se sprijine reciproc în demersurile de informare a tinerilor cu privire la activitățile și acțiunile din sfera responsabilităților civice, să iniţieze acțiuni și proiecte desfășurate în beneficiul studenților români și să organizeze grupuri de lucru de consultare a studenților cu privire la modificarea legislației electorale.

Totodată, Uniunea Studenților din România și-a afirmat disponibilitatea de a susține AEP în demersurile, activitățile, proiectele și evenimentele acesteia care se încadrează în valorile promovate de către Uniune și care sunt în beneficiul studenților români din țară și din străinătate.

Direcția comunicare

18.08.2020

Alte articole: