Comunicat de presă privind participarea Autorității Electorale Permanente la Programul post-electoral pentru vizitatori virtuali, organizat de Élections CanadaComunicat de presă privind participarea Autorității Electorale Permanente la Programul post-electoral pentru vizitatori virtuali, organizat de Élections Canada

 

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) participă astӑzi, 20 octombrie 2021, la Programul post-electoral pentru vizitatori virtuali, organizat de Élections Canada prin intermediul platformei Zoom.

De la cea de-a 43-a rundă de alegeri generale din octombrie 2019, care a avut ca rezultat un parlament minoritar, obiectivul Élections Canada a fost să fie pregătit să organizeze alegeri în orice moment. Debutul pandemiei COVID-19 la începutul anului 2020 a fost o provocare fără precedent care a impus adaptarea serviciilor pentru a asigura atât siguranța alegătorilor și a persoanelor implicate în organizare, cât și pentru a ține cont de nevoile alegătorilor vulnerabili.

Astfel, programul post-electoral pentru vizitatori virtuali oferă participanților posibilitatea de a se familiariza cu sistemul electoral canadian și de a afla informații esențiale despre organizarea și desfășurarea, în data de 20 septembrie 2021, a celei de-a 44-a runde de alegeri generale din Canada în timpul unei pandemii.

Evenimentul va consta într-o sesiune de informare și discuții alături de directorul general pentru alegeri din Canada, iar reprezentarea AEP va fi asigurată de către doamna Claudia Vasilcoiu, consilier în cadrul Cabinetului președintelui AEP.

 

Direcția comunicare

20.10.2021

Alte articole: