Comunicat de presă privind efectuarea rapelului vaccinului împotriva virusului COVID-19 de către președintele Autorității Electorale PermanenteComunicat de presă privind efectuarea rapelului vaccinului împotriva virusului COVID-19 de către președintele Autorității Electorale Permanente


Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că președintele instituției, Constantin-Florin Mitulețu-Buică, a efectuat astăzi, 20 aprilie 2021, la ora 11:22, a doua doză a vaccinului împotriva virusului COVID-19, produs de AstraZeneca, la centrul de vaccinare din cadrul Circului Metropolitan din București.

Oficialul AEP reiterează mulțumirile adresate personalului medical pentru profesionalismul și implicarea manifestate în contextul campaniei naționale de vaccinare.

Potrivit modalității de prioritizare a populației pentru vaccinarea împotriva COVID-19, precizăm că AEP s-a încadrat în Etapa a II-a de vaccinare, conform Capitolului XI, Subcapitolului 2, lit. C, punctul 2, lit. b) (i) al Hotărârii nr. 1031/2020 privind aprobarea Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 în România, angajații Autorității fiind încadrați drept ,,lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale”.

Reamintim că președintele AEP a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19 în urma testării Real-Time PCR efectuate în data de 1 decembrie 2020.

Direcția comunicare

20.04.2021

Alte articole: