Comunicat de presă privind lista competitorilor electorali care au obținut pragul electoral în vederea rambursării cheltuielilor electorale efectuate cu ocazia alegerilor autorităților administrației publice locale din anul 2020Comunicat de presă privind lista competitorilor electorali care au obținut pragul electoral în vederea rambursării cheltuielilor electorale efectuate cu ocazia alegerilor autorităților administrației publice locale din anul 2020


Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că a publicat pe site-ul www.finantarepartide.ro, secțiunea ACASĂ, lista competitorilor electorali care au obținut, individual sau într-o alianță electorală, cel puțin 3% din totalul voturilor valabil exprimate la alegerea autorităților administrației publice locale din anul 2020 și au dreptul de a obține rambursarea cheltuielilor electorale efectuate la nivel local și central, după caz.

Reamintim că, până la data de 28 octombrie 2020, mandatarul financiar coordonator poate depune la AEP cererea de rambursare a cheltuielilor electorale aferentă alegerilor locale din anul 2020, împreună cu toate documentele prevăzute în Legea nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, cu modificările și completările ulterioare și în Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale aprobate prin H.G. nr. 10/2016.

Precizăm că cererile de rambursare depuse după această dată nu vor mai fi luate în considerare.

 

Direcția comunicare

16.10.2020

 

 

Alte articole: