Comunicat de presӑ privind desemnarea operatorului de calculator al biroului electoral al secției de votare organizat cu ocazia referendumului local din comuna I.C. Brătianu, județul Tulcea, din data de 21 august 2022Comunicat de presӑ privind desemnarea operatorului de calculator al biroului electoral al secției de votare organizat cu ocazia referendumului local din comuna I.C. Brătianu, județul Tulcea, din data de 21 august 2022

 

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță că, în data de 08.08.2022ora 15:00, la sediul Direcției județeane Tulcea a Autorității Electorale Permanente, din Municipiul Tulcea, strada Păcii, nr. 20, parter, camera 14 – 15, se vor desfășura operațiunile pentru desemnarea operatorului de calculator al biroului electoral al secției de votare organizat cu ocazia referendumului local din comuna I.C. Brătianu, județul Tulcea, din data de 21 august 2022.

Rezultatul tragerii la sorți va fi consemnat într-un proces-verbal care va fi publicat pe site-ul Autorității Electorale Permanente www.roaep.ro, la secțiunea Operatori de calculator ai BESV, accesibilă la următorul link: http://www.roaep.ro/instruire/operatori-de-calculator-sectii-votare/.

Doamna Gabriela - Ionela POCORA, expert parlamentar în cadrul Direcției județene Tulcea, este desemnată să efectueze procedura de desemnare a operatorului de calculator al secției de votare organizată pentru Referendumul local din comuna I.C. Brătianu, județul Tulcea, din data de 21 august 2022.

 

 

Direcția comunicare
05.08.2022

Alte articole: